Saftigaste kanelbullarna – 13 tips för att lyckas

saftigaste kanelbullarna

En riktigt god hemmagjord kanelbulle kan likställas med en äggmacka. Den innehåller smör, ägg och vetemjöl (förhållandevis lite socker). Vilket typ rättfärdigar att kunna äta kanelbulle till frukost. Alltså, en riktigt saftig hemmagjord kanelbulle (med MYCKET kanel) och en ordentlig kopp kaffe. Kan det blir bättre än så?

Men att få dem sådär härligt saftiga så att de bara smälter i munnen är ju inte alltid det lättaste. Så jag tänkte ge er mina bästa tips för att få riktigt saftiga kanelbullar med mycket kanelsmak. Precis som de man kan köpa!

kanelbullar
  1. Använd rumstempererade ingredienser. Ställ fram allting en stund innan du ska baka. Mjölken behöver inte värmas upp till 37 grader eftersom att degens temperatur kommer att stiga några grader av knådningnen.
  2. Väg hellre än mät ingredienserna. Bakning är som kemi – ju exaktare mått desto mer perfekta kanelbullar! Jag skämtar inte när jag säger att jag både använder våg och linjal när jag bakar haha man kan tro att jag ska bygga ett hus.
  3. Undvik att jästen och saltet kommer i kontakt med varandra. Saltet är ett stort störningsmoment för jäsningen. Vänta därför med att ha i saltet tills du haft i ca hälften av mjölet.
  4. Tillsätt inte allt mjöl på en gång. För mycket mjöl ger kompakta och torra bullar. Hellre en lite för kladdig deg än för torr.
  5. Och smält för all del inte smöret! Använd mjukt rumstempererat smör istället så kommer du inte behöva lika mycket mjöl.
  6. Snåla inte med smöret! En annan hemlis för riktigt saftiga bullar som smälter i munnen är att inte va rädd för att ha ordentligt med smör i själva fyllningen också.
  7. Farinsocker i fyllningen. På tal om fyllningen så har jag även i farinsocker för att få en fin färg men också för att det ger en extra härlig smak.
  8. Knåda länge! Minst 10 minuter med maskin och lite längre för hand. Du vet att degen är färdigknådad genom att ta en bit deg och dra ut den tunt, går degen inte sönder så har du starka glutentrådar och därmed har du knådad tillräckligt länge!
  9. Forma bullarna innan du jäser dem för en snyggare finish. Degen är styvare innan den börjat jäsa och är därför mycket lättare att arbeta med. Jag brukar därför alltid fylla och forma bullarna direkt efter knådning och därefter låta dem jäsa i några timmar innan gräddning.
  10. Frys ojästa färdigknutna bullar. Råkade det bli för mycket deg? Inga problem. Det absolut bästa är att frysa ner färdigformade bullar som inte hunnit jäsas. Då är det bara att plocka fram någon timme innan, ställ på en plåt och låt tina och jäsa innan du penslar och gräddar.
  11. Låt jäsningen ta tid! Men glöm inte bort dem. Beroende på temperaturen du har hemma så kan det ta allt från 1-3 timmar. För att vara säker på att de är färdigjästa om du trycker lite lätt på kanelbullarna och degen ”studsar tillbaka”.
  12. Ha i lite salt och lite vatten till ägget vid penslingen. Det löser upp ägget och gör det mycket lättare att pensla med. Då slipper man klumpar av omelett på de färdiggräddade bullarna.
  13. Pensla med sockerlag när bullarna är klara. Om du inte orkar följa precis alla tipsen så är detta ett måste för att ”stänga in” saftigheten i bullarna. En sockerlag består av 2 delar vatten och 1 del socker.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

saftigaste kanelbullarna

Saftigaste kanelbullarna – 13 tips för att lyckas

Portioner: 30

Ingredienser

Fyllning:
150 g rumsvarmt smör
1 dl farinsocker
1 dl strösocker
5 tsk malen kanel
2 tsk majsstärkelse

Vetedeg:
50 g jäst
500 g mjölk (5 dl)
2 tsk malen kardemumma
250 g smör
200 g strösocker (2 dl)
1 kg vetemjöl (16,5 dl)
1 tsk salt
1 ägg, 1 nypa salt och en skvätt vatten till pensling
pärlsocker till garnering

Sockerlag:
2 dl vatten
2 dl strösocker

Tips!

  • Gör bullarna glutenfria genom att följa DETTA recept.
  • Veganska kanelbullar gör du enkelt genom att byta ut smöret mot mjölkfritt margarin och att strunta i att pensla med ägg alternativt pensla med växtbaserad mjölk.

Dela receptet

Portioner: 30st

Ingredienser

Fyllning:
150 g rumsvarmt smör
1 dl farinsocker
1 dl strösocker
5 tsk malen kanel
2 tsk majsstärkelse

Vetedeg:
50 g jäst
500 g mjölk (5 dl)
2 tsk malen kardemumma
250 g smör
200 g strösocker (2 dl)
1 kg vetemjöl (16,5 dl)
1 tsk salt
1 ägg, 1 nypa salt och en skvätt vatten till pensling
pärlsocker till garnering

Sockerlag:
2 dl vatten
2 dl strösocker

TIPS!

  • Gör bullarna glutenfria genom att följa DETTA recept.
  • Veganska kanelbullar gör du enkelt genom att byta ut smöret mot mjölkfritt margarin och att strunta i att pensla med ägg alternativt pensla med växtbaserad mjölk.

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen till en jämn och bredbar smet.
  2. Smula jästen i en bunke och tillsätt mjölken. Blanda tills jästen lösts upp helt i mjölken.
  3. Ha sedan i kardemumma, smör i delad i bitar, strösocker och hälften av vetemjölet. Arbeta ihop till en kladdig deg och tillsätt därefter saltet och mer mjöl efter behov.
  4. Knåda ordentligt i minst 10 minuter med maskin och lite längre om du kör för hand. Du vet att degen är färdigknådad när du försiktigt kan tänja ut degen och få ett så kallat glutenfönster (se videon ovan). Låt degen vila övertäckt i rumstemperatur i 10 minuter innan du bakar ut den.
  5. Kavla ut degen till en stor rektangel med måtten 30×60 cm.
  6. Bre ut fyllningen över hela rektangeln och vik de sedan på mitten längs med långsidan. Kavla lite lätt så att du får en jämn rektangel utan luftbubblor.
  7. Skär 1 cm tunna remsor längs med kortsidan av den vikta rektangeln. Titta på videon ovan för att se hur jag snurrar varje bulle till ett nystan.
  8. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper, med generöst med mellanrum och täck med en bakduk och låt jäsa i 2-3 timmar beroende på temperaturen i ditt kök. Du vet att de är färdigjästa om degen “studsar tillbaka” när du trycker lite lätt med fingret.
  9. Sätt ugnen på 200 grader (över- och undervärme).
  10. Vispa lätt ihop ägg, salt och lite vatten till penslingen och pensla dina bullar. Garnera med pärlsocker. Grädda dem sedan i mitten av ugnen i ca 15 minuter eller tills de fått fin färg.
  11. Under tiden kan du förbereda sockerlagen genom att enkelt blanda ihop vatten och strösocker i en kastrull. Låt koka upp tills sockret lösts upp sig i vattnet. Pensla sedan dina bullar med sockerlagen så fort de kommit ur ugnen.
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Blanda ihop alla ingredienser till fyllningen till en jämn och bredbar smet.
  2. Smula jästen i en bunke och tillsätt mjölken. Blanda tills jästen lösts upp helt i mjölken.
  3. Ha sedan i kardemumma, smör i delad i bitar, strösocker och hälften av vetemjölet. Arbeta ihop till en kladdig deg och tillsätt därefter saltet och mer mjöl efter behov.
  4. Knåda ordentligt i minst 10 minuter med maskin och lite längre om du kör för hand. Du vet att degen är färdigknådad när du försiktigt kan tänja ut degen och få ett så kallat glutenfönster (se videon ovan). Låt degen vila övertäckt i rumstemperatur i 10 minuter innan du bakar ut den.
  5. Kavla ut degen till en stor rektangel med måtten 30×60 cm.
  6. Bre ut fyllningen över hela rektangeln och vik de sedan på mitten längs med långsidan. Kavla lite lätt så att du får en jämn rektangel utan luftbubblor.
  7. Skär 1 cm tunna remsor längs med kortsidan av den vikta rektangeln. Titta på videon ovan för att se hur jag snurrar varje bulle till ett nystan.
  8. Lägg bullarna på plåtar med bakplåtspapper, med generöst med mellanrum och täck med en bakduk och låt jäsa i 2-3 timmar beroende på temperaturen i ditt kök. Du vet att de är färdigjästa om degen “studsar tillbaka” när du trycker lite lätt med fingret.
  9. Sätt ugnen på 200 grader (över- och undervärme).
  10. Vispa lätt ihop ägg, salt och lite vatten till penslingen och pensla dina bullar. Garnera med pärlsocker. Grädda dem sedan i mitten av ugnen i ca 15 minuter eller tills de fått fin färg.
  11. Under tiden kan du förbereda sockerlagen genom att enkelt blanda ihop vatten och strösocker i en kastrull. Låt koka upp tills sockret lösts upp sig i vattnet. Pensla sedan dina bullar med sockerlagen så fort de kommit ur ugnen.
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept

Dela receptet

4.4 52 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
239 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Freja
Freja
4 years ago

Tack för det fantastiska receptet på bullar! Supergoda och jag har aldrig varit med om att bullar hållit sig mjuka så länge. Stort TACK för bästa receptet någonsin!
P.s Ska det verkligen vara 1 msk mald kanel i degen? Jag bytte mot lite kardemumma.
Hälsningar
Freja

Anita Säll
Anita Säll
Svara till  Freja
1 year ago

Det var nog i fyllningen kanelen var

Barbro
Barbro
Svara till  Freja
8 months ago

De blev otroligt goda och saftiga! En fundering bara! Du har dubbelt så mycket socker än i ett grundrecept. Kan man minska på sockret?

trackback
3 years ago

[…] Jag har såklart recept på vanliga, riktigt saftiga kanelbullar som bakas med jäst. Prova dem också! Receptet hittar du HÄR! […]

Angela Knochenhauer
Angela Knochenhauer
3 years ago

Mycket informativ och bra bakbeskrivning. Man riktigt längtar efter att testa direkt, eftersom det här för mig är ett nytt sätt att baka bullar på. Jag känner hur “snålvattnet” rinner till för att bullarna ser så superläckra ut.

trackback
3 years ago

[…] det här receptet så vill jag tipsa om att läsa det här inlägget där jag ger alla tips och råd jag har om att få till den ultimata kanelbullen eller så kan du […]

Andreas
Andreas
3 years ago

Hej, helt tagen av hur goda bullarna blev mot det vanliga sättet jag gjort dem på.
Tack.
Önskar att du kan göra ett printvänligt format på recepten. Blev väldigt långt utprint nu.
Andreas

Zahraa
Zahraa
3 years ago

Hej Camilla!
Stor tack för all recept som du delar med oss , så kallt beskrivning och fantastiska bilder. 😍✨
Jag försökte att baka kanelbullar och jag följande nästan allt du sa … Bullarna såg ut så fina innan jag lämnade du för att jästa.👍🏻
Trots att jag kände att degen var mycket mjuk 😬men trodde att det ska gå bra efter.
Men sedan de såg ut som om de har smältat😭
Vet du varför fick jag den här resultat ??! (Kolla på bilden)

I alla fall 😪 det luktar gott hemma 😂 och bullarna smakar så gott .

IMG-20200626-WA0053.jpeg
Zahraa
Zahraa
Svara till  Zahraa
3 years ago

Vad konstigt att du svarar på alla frågor utan min !!!

Sofia
Sofia
Svara till  Zahraa
3 years ago

Har du penslat med ägg och socker innan du lät de jäsa?

Gustav
Gustav
Svara till  Sofia
3 years ago

Om du kollar på videon så ser du att man penslar innan OBS ha överdrivet mycket pärlsocker

Katarina
Katarina
Svara till  Zahraa
3 years ago

Hade du tillräckligt med jäst i degen? Blev jästen för varm? T.ex. om den blandas med smält smör, så kan jästen dö.

Lovisa
Lovisa
Svara till  Zahraa
2 years ago

Ser ut som att du har arbetat degen för kort eller lång tid 🙂

Jagsjälv
Jagsjälv
Svara till  Zahraa
2 years ago

Jag tror att de jäst för länge.. plus att det ser ut som du penslat dem innan jäsning.

Malena
Malena
3 years ago

Du är tamejtusan ett geni!
Jag har provat måååånga bullrecept genom åren för att hitta det absolut bästa och nu har jag det, ditt!
Helt perfekta och även saftiga flera dagar efteråt, eller iaf dagen efter för sen tog de slut.
Kommer aldrig använda något annat recept.
Och stort plus med bara en jäsning, då kvittar det liksom att det tar någon timme längre.

Anna
Anna
3 years ago

Om man vill att de även ska smaka av kardemumma, hur mycket mald kardemumma bör man isåfall tillsätta? 😊

Emilia
Emilia
3 years ago

Hej, kan jag använda torrjäst ist och hur mycket? Har svårt att få tag på jäst då jag inte bor i Sverige och nu med lockdown är det näst intill omöjligt att få tag på något. Tack för att du delar dina underbara recept!

Sofie
Sofie
Svara till  camillahamid
3 years ago

Eftersom att torrjäst aktiveras vid högre temperatur än färsk jäst, bör man värma upp mjölken innan, eller räcker knådningen?

Anita Säll
Anita Säll
Svara till  Sofie
1 year ago

Värm mjölken till rätt värme enl förpackning

Silvia
Silvia
3 years ago

Hur många kanelbullar blir det ungefär av receptet?

Malin
Malin
3 years ago

Tack så mycket för ett toppenrecept! Fantastiskt drömmigt goda bullar och så himla bra och förklarande recept. Det är andra gången på en månad vi gör dem. Perfekta bullar att bjuda familj och vänner på. 😊

Freja
Freja
3 years ago

Hej Camilla.
Tack för det fantastiska receptet på bullar! Supergoda och jag har aldrig varit med om att bullar hållit sig mjuka så länge. Stort TACK för bästa receptet någonsin!
P.s Ska det verkligen vara 1 msk mald kanel i degen? Jag bytte mot lite kardemumma.
Hälsningar

Viktoria
Viktoria
3 years ago

Har nu bakar efter dessa recept flera gånger och lika nöjd varje gång! Bakar alltid med torrjäst då de inte finns vanlig här var jag bor. Så värmer upp mjölken lite mer och brukar ha lite kardemumma i degen också. Sen varierar jag fyllningen. Men ÄLSKAR detta recept och alla dina recept 😍🙏🏼💖✨

trackback
3 years ago

[…] som jag gör den släpper jag inte. Den sviker mig aldrig. De 13 tipsen som jag delade med mig av i inlägget med receptet på mina saftigaste kanelbullar gäller alltså även här. Detsamma gäller fyllningen. Farinsocker är ett måste. Ni måste […]

Ing-Britt Lidhök
Ing-Britt Lidhök
3 years ago

Jättegoda bullar!

Ing-Britt Lidhök
Ing-Britt Lidhök
3 years ago

Varför bara 200 grader? Det tar ju ca 17 minuter att få fin färg. Blir de inte torrare då?

Jolan
Jolan
3 years ago

Hej!
Tack för en bra recept!
Jag har gjort fyllningen exakt enligt din recept, problemet är att fyllningen rinner ut när jag viker ihop degen och när jag formar bullarna. Vet du varför?
Hälsningar,
Jolan

Melindha
Melindha
3 years ago

Hej! Supergoda bullar! Är intresserad av att testa med vanilj i också. Hur skulle du gjort? 😊

kloparen
kloparen
3 years ago

De var kanon goda, tack!

trackback
3 years ago

[…] videon ovan visar jag hur man bakar mina saftiga kanelbullar. Lite andra proportioner när det kommer till ingredienserna i vetedegen men annars är principen […]

Sofia
Sofia
3 years ago

Hej🥰 jag undrar om du har något tips för hur fyllningen inte ska “sjunka in” i degen för mkt under gräddningen. Jag tänker när man köper en kanelbulle på tex pressbyrån så är det verkligen ett lager med kletig fyllning i bullen. Men när jag gör så sjunker de mesta in i degen o lämnar bara resterna av kanelen kvar ungefär. Hur får man fyllningen till o “vara kvar”? Hoppas du förstår min fråga🥰

Camilla
Camilla
3 years ago

Jag kommer aldrig göra något annat recept! <3 Himmelska kanelbullar!

Glans Yngve
Glans Yngve
Svara till  camillahamid
2 years ago

Hej Camilla! Jag har aldrig bakat bullar någon gång men blev inspirerad att försöka när jag sett din video. Jag har alla ingredienser i skafferiet, utom majsstärkelse. Kan jag byta ut till Majsena ljus, innehåller potatismjöl?

Ingrid
Ingrid
3 years ago

Hej Camilla! Tusen tack för ditt bullrecept. Jag är 76 fyllda, har aldrig varit någon bullbakande mamma pga att jag tyckt att det är ett riktigt ”kladdgöra”. För två veckor sedan fick jag syn på ditt recept, provade och vilken fin deg det blev inte ett dugg kladdig, hur lätt som helst att kavla och snurra till fina snäckor. Bullarna tog snabbt slut så nu har jag gjort om försöket med samma fantastiska resultat. Så nu tror jag att jag kommer att bli en bullbakande farmor och deras pappor kommer äntligen att få mammas/Camillas goda bullar. Än en gång tack.

Dessie
Dessie
Svara till  Ingrid
2 years ago

Hej, jag bakade dessa bullar och även fast jag inte lyckades göra nystan och väldigt mycket fyllning åkte ut på plåten så är detta de bästa bullar jag själv någonsin gjort! Riktigt goda! 😍

Snapchat-1165096513.jpg
...
...
3 years ago

Hej Camilla! Tack för fina recept.
Vad händer om man inte har farinsocker i men använder samma mäng strösocker istället?

Kristina
Kristina
3 years ago

Hej Camilla! Jag ska prova ditt recept nu när jag ska baka bullar, de ser jättegoda ut! Innan jag sätter igång ville jag bara fråga dig om det går bra att frysa in bullarna när man har sockerlag på?

Anna
Anna
3 years ago

Om jag använder torrjäst, måste jag ha varmare mjölk då? Tack på förhand! ☺️

Elin
Elin
3 years ago

Använder du vetemjöl special eller vanligt vetemjöl?

Elin
Elin
Svara till  camillahamid
3 years ago

Tack ,men vad rekommenderar du?

Melindha
Melindha
3 years ago

Hej! Har testat det här receptet innan och kan inte bli nöjdare 🤤🤤

Nu vill jag testa med vanilj i, hur gör jag då? 😊

Habiba
Habiba
3 years ago

Kan man använda vanlig socker istället för farinsocker

Aicha Merai
Aicha Merai
3 years ago

Ohhh my GUD, jag blev så sugen och kan ej vänta att baka sådan. Hoppas att jag lyckas🙄 och att jag får kraft.

Elisabeth
Elisabeth
3 years ago

Enkelt recept för så saftiga o goda bullar😊 Men behöver nog uppdatera min gamla Bosch från 1979 😊

Simeon Andersson
Simeon Andersson
3 years ago

Nu står jag här med 35st fantastiska kanelbullar alldeles själv 🙈 Hur är bästa sättet att lagra dom? I skafferi eller kyl eller frys? 😅

Mathilda
Mathilda
3 years ago

Hej Camilla,
Jag ska definitivt prova detta! Jag är dock inte så bakkunning. Vad skulle hända om jag bakade ut degen, och sedan lät bullarna stå över natten? Är det ens möjligt? Om ja, hur ska de i så fall förvaras? Det skulle vara max 6-7 timmar.

Fia Höckert
Fia Höckert
3 years ago

Hejsan
Jag har varmluftsugn hur många grader ska man ha då?
Tack på förhand
/Fia

Anna
3 years ago

Följde ditt recept men snurrade dem på annat sätt, och de var nog de utan tvekan godaste bullar jag bakat 😍

image.jpg
Madde
Madde
3 years ago

Jag vill börja med att tacka för att Du alltid har glutenfria alternativ i dina recept och jag älskar att titta när du bakar för du strålar verkligen❣️
Jag har provat några och det blir oftast jättebra. Jag har svårt att få till ett bra resultat när jag bakar både mjölkfritt och glutenfritt. Jag gav upp på bullar för flera år sedan men bakade idag efter ditt recept men med dinkelmjöl… Blev inte bra😢 Bullarna jäste ojämnt och smakar deg. Kan det vara för mjölet? Eller kan det vara min ugn som inte blir tillräckligt varm?🤔 Har Du någon aning?😇
Glad kanelbulledag🎉

Elisabet
Elisabet
3 years ago

Hej! Du skriver att man kan frysa ner ojästa bullar, när man sedan vill plocka fram dem, ska man då låta den tina och sedan jäsa dem (2-3 timmar) innan man stoppar in dem i ugnen? Tack!

Sabina
Sabina
3 years ago

Ska mjölken värmas till 37 grader?

Jeanette
Jeanette
3 years ago

Vilken dag passar det bäst att prova det här fantastiska receptet? Kanelbullens dag 🤩 Tack för ett superrecept!

Lotta Andersson
Lotta Andersson
3 years ago

Bästa receptet på kanelbullar ever! Följde dina råd och de blev så otroligt bra! Tack🙏
Hälsningar Lotta

Helena
Helena
3 years ago

Tack för inspiration! Dax att ta fram assistenten o testa ditt recept:-)

latina
latina
3 years ago

Fantastiskt goda, saftiga bullar och lätt recept! Detta kommer jag garanterat göra om snart och rekommendera vidare!!!
Jag har dock två frågor:

  • i receptet (punkt 3) står det att man skall hälla i hälften av mjölet. När tar du resten? Står inte, eller? Och skall man ha i allt?
  • Mina var ljuvliga samma kväll men dagen efter redan var de torra. Då hade jag ändå penslat på sockerlagen. Vad kan jag gjort fel? 🙁 Många skriver att de håller sig saftiga i flera dagar…
Sandip
Sandip
3 years ago

Tack för receptet Camilla!
Mina barn äter inte ägg, kan man pensla bullar med mjölk?

Lena
Lena
3 years ago

Så jättebra och goda bullar. Kommer att använda detta recept framöver Bästa receptet ever….. 😍👍

Linnea
Linnea
3 years ago

Godaste bullar jag nånsin bakat, NÅNSIN !!!!

Susanne
Susanne
3 years ago

Tack för ett toppenrecept! Så fina, enkla, mjuka och goda – älskade att man fick baka ut dom på en gång , blev ju super! (Själv är man ju kardemumma-pundare, så det blev en del mortlande i degen och fyllningen med.. 🤤)

Cajsa
Cajsa
Svara till  Susanne
7 months ago

Ett tips är att ha en dedikerad kardemummakvarn (pepparkvarn) som man häller rätt mängd kardemummakärnor i, ställer in önskad grovlek och sedan mal.

Qaroline
Qaroline
3 years ago

Hej, supergoda bullar! Tack för alla tips. Vad tror du om att kalljäsa dem i kylen över natten (jag vill ha de så färska som möjligt till förmiddagen dagen därpå;)

Elin
Elin
3 years ago

Så himla goda bullarna blev!! Tack så hemskt mycket Camilla för det fantastiska receptet, har aldrig bakat så goda bullar förut!

Ersatte mjölken med havremjölk för att göra dem laktosfria och de smakade fantastiskt goda ändå! Min familj blev så förvånade när jag sa att jag bakat dem själv, för de smakade precis som köpebullar!

Stort tack för ett fantastiskt recept! Ser fram emot att prova dina lussekatter till jul!

Josefin
Josefin
3 years ago

Har du något tips på hur man gör med fyllningen om man vill göra vaniljbullar?🤩

Emma
Emma
3 years ago

Hej! Jag provade det här receptet och bullarna blev väldigt bra, men fyllningen känns ganska torr… kan vara för att jag använde farin strö istället för farinsocker? Eller för att jag hade vegansk smör?

Tips!

  • Gör bullarna glutenfria genom att följa DETTA recept.
  • Veganska kanelbullar gör du enkelt genom att byta ut smöret mot mjölkfritt margarin och att strunta i att pensla med ägg alternativt pensla med växtbaserad mjölk.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?