Nu när äpplen är i säsong vill jag baka allt med äpple! Det är så gott och passar perfekt i olika bakverk. Ett säkert kort är att göra äppelbullar. Jag älskar att göra mina vanliga, supersaftiga kanelbullar och fylla dem med äppelmos. Antingen hemmagjord eller så köper jag en riktigt bra i affären.
Förutom det här receptet så vill jag tipsa om att läsa det här inlägget där jag ger alla tips och råd jag har om att få till den ultimata kanelbullen eller så kan du lyssna på bakpoddens avsnitt om just Bullar där vi svarar på alla möjliga bullfrågor inskickat av er.
Hej, i gör så här nr 3 blandar man kanel i själva degen ??
Hejhej! Det stämmer 🙂
Hej!
Ska degen inte jäsa?
Hejhej! Jo, det ska den 🙂 Läs punkt 8 <3
Fick ut 23 bullar. Som blev gigantiska. Och aldrig klara. Som har varit inne i över 20 min men fortfarande inte klara 🙁
Kan man frysa dessa innan bakning för att kunna grädda en annan dag?
Det går jättebra, se bara till att frysa dem innan de börjar jäsa 🙂
Hej,
Ser så smarrigt ut. Men förstår inte vad äppelmosen kommer in? Blandar du den med kanelfyllningen? Eller menar du att man ska välja mellan kanel eller äppelfyllning?
Hejhej! Äppelmosen spritsar jag in i mitten på den formade bullen 🙂
Har gjort dina bullar, dom är dom bästa jag har smakat.
Vad glad jag blir 😀