Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

* På den här webbplatsen förekommer det sponsrade länkar. När ni klickar på dem och sedan köper något får jag en liten provision. Det förekommer även sponsrade blogginlägg. Men ni kan lita på att jag aldrig skulle länka till eller tipsa om något jag inte själv använder och tycker är bra!

Hej!

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, TV-kock, hemkunskapslärare och tvåbarnsmamma. Genom den här bloggen har jag levererat smaskiga recept sedan 2015 och sedan dess blivit flerfaldigt prisbelönad både för bloggen och min instagram @camillahamid i Matbloggspriset, Influencerpriset och Allt om mat ”Årets matinstagrammare” men baka, det har jag gjort så länge jag kan minnas. Ska det fikas så ska det fikas ordentligt!

Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips. Jag älskar att hänga i köket helt enkelt och genom bloggen får ni en liten inblick i vad jag hittar på där.

Letar du efter något speciellt?