Varma chokladbomber är ett riktigt gott och festligt sätt att servera varm choklad på.
Vad händer om man fyller runda skal av choklad med varm chokladpulver, marshmallows och annat som man tycker är gott, sänker ner i en kopp och häller varm mjölk över? Jo, man får världens härligaste servering av varm choklad i form av varma chokladbomber. Sociala mediers nya dryckestrend som är både rolig och god att göra.
Namnet är översatt direkt från engelska då det är på engelsktalande konton som jag hittat detta tips och där kallas detta “hot chocolate bombs”.
Om du dessutom tempererar chokladen så är det en perfekt present att ge bort. Hur man tempererar choklad beskriver jag i DETTA recept.
Silikonformen som jag använde hittar du HÄR (adlink).
Var kan man köpa gelatinfria marshmallows?
Hej Camilla! Var har du köp polkagriskäparna?
“Vad händer om man fyller runda skal av choklad med varm choklad, marshmallows och annat som man tycker är gott, sänker ner i en kopp och häller varm mjölk över” Man kan ju inte fylla en chokladsfär med varm choklad. Men man kan fylla en sfär varmchokladpulver/O’boy eller så. Det låter så fel i receptet.
Helt rätt haha! Jag som skrev tokigt. Tack för att du säger till ❤️
Kan man förvara dom i skafferiet en period?
Hejhej, det går jättebra! ☺️
Hej kan man använda annat än just silikonformar
Hejhej, silikonformar passar bäst till detta 😊
Hej, kan man ta smaksatt choklad (typ apelsin) som bas för sfärerna? Eller måste det vara “ren” choklad?
Hejhej, det funkar bra! ☺️