Inlägget är i annonssamarbete med Kökets favoriter.
Det är mycket jordgubbsrecept på bloggen nu men jag kan inte låta bli! Passar på nu när jordgubbarna är i säsong och ni efterfrågar tårtrecept. Idag bakade jag en glutenfri jordgubbstårta. Härligt segmjuk kokosbotten, syrlig jordgubbsgelé och drömmigt fluffig och len färskostmousse med vit choklad. Ja, ni hör ju själva. En riktig sommardröm!
Jag passade på att göra den här tårtan i min nya silikonform från Kökets favoriter. Den är formad som en blomma och blir så himla fin när man gjuter mousse, cheesecake eller andra gottigheter i den. Silikonformar är så smidiga när man vill piffa till sina bakverk utan att lägga en massa tid eller pill på det. Ja, ni ser ju själva på bilderna hur fint det blir.
Ange koden MYKIT19 så får du 10% rabatt på en beställning hos Kökets favoriter.
Botten och jordgubbsgelén bakas i en rund springform med diameter på 20 cm och moussen har jag gjutit i den här silikonformen.
Hej!
Skulle kokosbotten hålla några veckor i rumstemperatur?
Tack för alla underbara recept!