Somriga jordgubbsbiskvier med seg mandelbotten, fluffig marängsmörkräm med jordgubbssmak, dekorerade med vit choklad.
Häromdagen var jag på självplock av jordgubbar i Marieberg och har längtat efter att baka med dem jordgubbarna. Första jordgubbsbaket med egenplockade jordgubbar blev dessa somriga jordgubbsbiskvier med seg mandelbotten, fluffig marängsmörkräm med jordgubbssmak, dekorerade med vit choklad. Fräscha och goda biskvier som bara smälter i munnen.
Hur länge håller de i kylen?❣️
Kan man frysa dessa biskvier?
Ja det brukar jag göra😊
Hur länge håller dom efter man bakat i kylen?
Går dom att frysa?
Går jättebra, förvara dem i en lufttät burk 😊
Går det att frysa dessa biskvier
Hejhej, ursäkta sent svar! Det går bra 🥰
Går det att frysa dem?
Hejhej! Det går jättebra att frysa in 🥰
Alltså hur goda är dessa inte 🤩 älskar dom!
Dock brukar jag få göra om smörkrämen flera gånger då den brukar skära sig, trotts att jag gör exakt enligt recept.
Så vad tror du jag kan göra för fel 🤔
Marängsmörkräm som skär sig kan man antingen bara fortsätta vispa så går den ihop eller ta en liten bit av smörkrämen, värma i microvågsugnen och sedan droppvis ha ner den i smörkrämen samtidigt som man vispar så går den ihop ❤️
Går de att byta ut mandelmassan mot något annat för oss som är nötallergiker?
Hejhej, om kokos går bra kan du köra bottnarna i detta recept: https://mykitchenstories.se/kokosbiskvier/ 🥰
Hej! Smörkrämen Va perfekt ända till jorgubbsmixen åkte i. Då skar det sig😩
Vad va det som gick fel? Hade det gått att rädda?
Marängsmörkräm som skär sig kan man antingen bara fortsätta vispa så går den ihop eller ta en liten bit av smörkrämen, värma i microvågsugnen och sedan droppvis ha ner den i smörkrämen samtidigt som man vispar så går den ihop ❤️
Min första smörkräm blev ”smörsås”. Allt gick bra tills jag tillsatte jordgubbarna, då blev det rinnigt. Gjorde en ny med mycket mindre jordgubbar, som då inte heller var lika god..
Marängsmörkräm som skär sig kan man antingen bara fortsätta vispa så går den ihop eller ta en liten bit av smörkrämen, värma i microvågsugnen och sedan droppvis ha ner den i smörkrämen samtidigt som man vispar så går den ihop ❤️
Kan inte få marängsmörkrämen att bli tjock trots att jag gjort precis enligt receptet och marängen var stenhprd sen blev det bara tunt och skar sig när jag hade i smör och jordgubbspureen
Marängsmörkräm som skär sig kan man antingen bara fortsätta vispa så går den ihop eller ta en liten bit av smörkrämen, värma i microvågsugnen och sedan droppvis ha ner den i smörkrämen samtidigt som man vispar så går den ihop ❤️
Har nu provat göra bottnar efter detta receptet, de flöt ut och blev tunna som wellpapp. Vad skulle du rekommendera mig att ändra till nästa försök, för att kunna lyckas med bottnarna?
Hejhej! I detta inlägg ( https://mykitchenstories.se/chokladbiskvier-med-marangsmorkram/ ) finner du tips på hur man lyckas bäst med sina biskvier ❤️
En video för detta recept är nog en bra idé med tanke på att flera stöter på samma problem med marängsmärkrämen.