Kokosbiskvier är chokladbiskvier med kokos istället för mandel.
Processen har varit lång och inneburit många provbakningar. Men här har vi den äntligen. En biskvi utan mandel men som ändå blir sådär härligt seg i botten som jag vill ha mina biskvibottnar. Istället för mandelmassa använde jag kokosmjöl och resultatet blev to die for!
Vill du istället fylla dem med marängsmörkräm så hittar du recept på det HÄR!

Kan man frysa in dessa?
Hejhej! Förlåt för sent svar, det går jättebra! 😊
Hej.
Ser jättesmarriga ut 😋
Kan man göra i en långpanna och hur länge håller de i kylen? Mitt barnbarn ska döpas på lördag😍
Så sjukt nice! Min käresta är också nötallergiker och den stora sorgen är ju att hon inte får äta biskvier. 😣 Detta ska jag prova! Tack! 👍🏽👍🏽👍🏽
Åh, tack själv! Lycka till 🤗
Ska de vara lite gryniga i texturen när man spritsar dem?
Hej Camilla. Vad tror du om att göra dessa i långpanna?