Häromveckan fick jag ett DM på instagram från en av er läsare med ett önskemål på det ultimata brownie receptet. Som vanligt så är er önskan min lag och efter några provbakningar står jag här med världens godaste brownies! De är perfekt i konsistensen. Fudgy och krämiga på ett behagligt sätt. Ni bara måste prova!
Vill ni lyxa till det lite extra så kan ni servera dem med en kula vaniljglass och chokladsås. Lite varm brownie med en kall kula glass är nog bland det godaste som finns, speciellt när det börjar bli lite kyligt utomhus.
Dessutom bakas de i långpanna! Det blir alltså många bitar, typ 20 generösa bitar om man bakar den i en långpanna med måtten 25×35 cm.
Mmm så himla god 🥰🥰
Kan man använda strösocker bara istället för farin?
Ja men det blir inte riktigt samma smak och konsistens då <3
2x20min på 175grader måste väl vara fel? 30min gav iaf en torr kaka som hamnade i soporna 😅
Alla ugnar är olika effektiva och materialet på formen påverkar också hur snabbt en kaka gräddas ❤️
Om den hälls upp i en väldigt stor djup plåt blir den nog för tunn och övergräddas då, men i en aningen smalare men djup ugnsform (som den som finns i steg-gör-steg bilderna, stämmer det nog med receptet. Vilka mått är det på den ugnsformen du använde Camilla?
Hej, vi ska göra dessa idag. Mums
Hoppas att de smakade! ☺️
Ditt brownie recept är fantastiskt! Den perfekta balansen mellan kladdig och tuggig, och smaken är helt ljuvlig. Tack för att du delar med dig av din kulinariska magi – your brownies are a pure delight”
Villken storlek ska man ha på formen