Tigercookies är en kombination av mörka chokladcookies och ljusa chocolate chip cookies.
Är det ok att kalla alla bakverk bestående av en mörk och en ljus smet för tiger-någonting. Det vill jag nämligen gärna kalla dessa chocolate chip cookies med två olika degar – en mörk chokladdeg och en ljus klassisk chocolate chip cookie – deg. Tigercookies är helt enkelt tigerkaka i chocolate chip cookie – format.
Grunden till dessa cookies är mitt klassiska recept på chocolate chip cookies. Det är ett grundrecept som jag är väldigt nöjd med då det ger sådär härliga cookies med knapriga kanter och segmjuk insida, massor med choklad och flingsalt på toppen.
Hej, hur kommer det sig att det måste vara ett rumstempererat ägg? Funkar det lika bra om ägget kommer direkt från kylen? 🙂
Hejhej! Bäst resultat i bakningen av cookies får man om alla ingredienser har samma temperatur men det går att ha ett kylskåpskallt också. Det kan påverka konsistens/slutresultat på degen/kakan något ❤️
Jag bytte ut lite av den mörka chokladen till vit choklad för att få mer tiger känsla.
Rekommenderas ❤️
Låter jättemumsigt! 🥰
Hej, kan jag du dubbla ingredienserna för att få 30 kakor 🍪?
Går jättebra 😍
Bakade dessa till min systers kalas och dom blev super goda! 😋 Halverade storleken på kakorna så dom blev mer som småkakor! Tack för fantastiskt gott recept :))
Åh vad kul! Grattis till syrran 🎉 Tack själv 🥰
Hur försvarar man dessa på bästa sätt? 😇
I en lufttät burk i kylskåpet 🙂
Går det att frysa in kakorna utan att dom blir torra??
Det går bra att frysa in!
Kan man använda ljus choklad istället för mörk?