Det finns saftiga muffins och så finns det de här galet saftiga muffinsen med cheesecakefyllning och digestivecrumble. Vid det här laget vet ni som hängt med ett tag här på bloggen att jag är allergisk mot torra muffins, särskilt den varianten som luras och är saftig när den är nygräddad och snustorr så fort den svalnat. Som jag pratat om tidigare så är hemligheten rumsvarmt smör och filmjölk.
En trodde ju att det inte kunde bli saftigare än så men med cheesecakefyllning riktigt smälter muffinsen i munnen. Och det härliga tuggmotståndet från digestivecrumble på toppen gör den här muffinsupplevelsen komplett med sitt härliga tuggmotstånd. Testa vettja! Ni kommer inte bli besvikna. Receptet ger 24 stycken medelstora saftiga blåbärsmuffins med cheesecakefyllning och digestivecrumble.
Hej!
Kan dessa frysas in? 🙂
Hejhej, det går jättebra! ☺️
Kan jag göra dem i en muffinsform för 12 muffins, fast två omgångar? 🙂
Hejhej, det går bra ☺️