Pavlova är en perfekt dessert att bjuda på när man vill göra något enkelt som ändå ser festligt ut. Jag älskar att fylla mina pavlovas (plural för att jag allra helst gör dem i portionsstorlekar istället för en stor) med något syrligt. Någon syrlig curd eller mousse och toppa med färska bär men häromdagen fick jag idén att fylla den med pannacotta!
Det blev som små pavlova shots med pannacotta-fyllning! En riktigt festlig dessert helt enkelt! Insidan täckte jag med choklad (och lät det såklart rinna över kanten då jag älskar den looken på bakverk). Medan chokladen stelnade i kylskåpet kokade jag pannacottan. Den här gången smaksatte jag den med björnbär men du kan såklart smaksätta den med precis det du vill.
Detta recept provar jag att baka nu inför helgens festligheter 😍 Hänger dock inte med på en sak, om du fyller pavlovas med choklad blir väl det fyllning i marängen, hur får pannacottan plats sen? 🙈
Hejhej! Det ska bara täckas med ett tunt lager av chokladen inuti ❤️ Hoppas det ska smaka!