Det känns som att det var väldigt länge sen jag bakade en kladdkaka och det är verkligen inte likt mig. Det brukar bli minst ett nytt recept på kladdkaka i veckan. Min nya medlem i kladdkakefamiljen är den här kladdiga och goda kladdkakan med passionsfruktspannacotta. Jag älskar kombinationen choklad och passionsfrukt och det blir helt fantastiskt tillsammans i en kladdkaka.
Det som gör att smakerna gifter sig extra bra i just den här kladdkakan är att jag har farinsocker i både kladdkaka och pannacotta vilket ger en fantastisk genomgående kolaton. Ja ni hör (läser) ju själva hur god den här kladdkakan är. Ni bara måste prova!
Om man inte har agar agar utan bara gelatin. Hur gör man då?
Hejhej, förlåt för sent svar. Då byter man ut det mot det man har, men följ anvisningarna på förpackningen för bäst resultat 😊
Och när ska man ha i smöret i kladdkakan?
Hej Camilla! Går det att göra pannacottan utan kärnor? Sila bort kärnor och kanske använda fler passionsfrukter?
Ha det gott!
Hejhej! Det funkar utmärkt 🙂
Om man vill använda detta som fyllning i en tårta hur ska man då gå tillväga?😇
Då skulle jag ha i en aningen mer agar agar pulver och sedan vispa upp den efter att den stelnat i kylen innan jag fyller tårtan med den 🥰
Smält smör ? När ska det i ? 🙂
Hejhej, tack för att du uppmärksammade detta. Receptet är nu uppdaterat 🥰
Hej! Tror du att det går bra att frysa den här?
Hejhej, det går bra! 😊