När jag väl har snöat in mig på ett bakverk så finns det ingen återvändo. Den senaste tiden har jag bakat allt från vanliga kärleksmums, kärleksmumsbollar, kärleksmumsrulltårta och nu även kärleksmumscookies. De här kakorna är helt underbart goda. Segamjuka chokladcookies, likt brownies i konsisten, med krämig kärleksmumsglasyr. Ni bara måste prova!
Inspirationen till de härliga brownie cookies som ligger till grund för dessa drömgoda kärleksmumscookies är Tuti Dolci & Baka med Frida som båda har väldigt goda och bra recept på brownie cookies.
Det är inte bara gott utan också väldigt smidigt att baka i portionsformat. Perfekt att servera både på dessertbuffé, utflykt eller picknick! Receptet ger 15 stycken cookies.
Författare: Camilla Hamid
Kan dessa frysas med glasyren på? 🙂 Ska baka för andra gången nu men vet inte om jag vågar frysa in dom med glasyren på? (förra gången frös jag in endast kakor)
Hej hej! Det går jättebra 🥰
Kan man grädda flera plåtar samtidigt med varmluft eller ska de gräddas i ”vanlig” ugnsvärme?
Hejhej, om du gräddar på över- och undervärme så är det en plåt åt gången, gräddar du på varmluft kan du köra två plåtar åt gången 🥰
Hej!
Fungerar det lika bra med mjölkchoklad istället för mörk?