Det är något alldeles särskilt med drömmar. Den här klassiska småkakan funkar liksom alltid och är så god i sin enkelhet. Tack vare rapsoljan och hjorthronssaltet får den en underbart spröd konsistens. Har man ätit drömmar förut så vet man varför de kallas drömmar, de är drömgoda!
Något som tar den här härligt spröda småkakan till nya höjder är grovhackad daim! Man tror liksom inte att drömmar kan bli godare än vad de redan är. Sen äter man den här varianten och är såld. Jag bakar aldrig vanliga drömmar längre. Ska det va, så ska det vara med daim!
Ätit hos min dotter. Såå goda👌
Fick lov att halvera tiden i ugnen (de var skapligt brända efter 15minuter) men iövrigt blev de toppen. 🤗
Hejhej! Förlåt för sent svar. Ja, alla ugnar är olika tyvärr – vad bra att du hittat din rätta tid för din ugn! 🥰
Drömmarna blev så spröda och goda!
Bästa kakan enligt mig, perfekt att ha i frysen i källaren så man kan smygäta samtidigt som man fixar med tvätten 🙈
Hahaha! Gjorde min dag! ❤️
Går det bra med typ rapsolja?
Det funkar 🙂