Chokladbollsviskvier är en drömgod kombination av chokladbiskvier och chokladbollar.
Chokladbollar + chokladbiskvi = chokladbollsbiskvier.
Chokladbiskvier är gott, men det är något med smörkrämen… Jag har alltid haft svårt för smörkräm och även om jag älskar tanken på chokladbiskvi så äter jag den sparsamt. Den enda smörkrämen som jag kan äta i chokladbiskvi är marängsmörkräm: luftig, len och med sparsam smörsmak. Och så har vi chokladboll …ni vet redan att jag älskar chokladbollar. Som de är, på kladdkaka, på brownie..ja det funkar till allt. Och i en chokladbiskvi? Rena DRÖMMEN!
Segmjuk biskvibotten med en liten knäckig yta, extra krämig chokladbollsfyllning, mjölkchoklad och kokosflingor. Denna underbara kondisbit i form av en chokladbollsbiskvi bara SMÄLTER i munnen och är beroendeframkallande god.
Vad brukar du ha för mjölkchoklad? 🙂 Ska bli riktigt skoj att testa dessa! 😍
Hejhej, ta den du gillar bäst i smaken! Lycka till 🥰
Hur länge kan man förvara i kylen? Kan man frysa in de?
Minst 4 dagar i kyl och funkar utmärk att frysa in men då gärna utan chokladen runtom 🥰
Kan man använda detta recept om man har gjort egen mandelmassa (rostade hasselnötter, florsocker, äggvitor)?
Funkar med både hemgjord och köpt mandelmassa ☺️ Hoppas det ska smaka!
Hej. Hittar inte detta recept i din app