Just som jag trodde att alla idéer med biskvier utan smörkräm var över så kommer jag på en till. Cheesecakebiskvier, alltså biskvier fyllda med härligt len och syrlig cheesecakesmet med smak av choklad.
Dessa bara MÅSTE ni prova. Tror nästan att detta är min favvo hittills!
Mycket goda. Fick massor av fyllning över och ändå blev mina 16 biskvier gigantiska.
Kan dessa förvaras i frysen? Hur länge? Hur tinas de på bästa sätt? Tänkte baka i förväg och servera på bröllop.
Förvara gärna utan chokladen och doppa i choklad dagen innan 🙂
Detta ska prova av gillat madel massa och choklad men.
Helt 💖 underbart kommer med receptet som är gluten fritt detta för mig andra människor är gluten intolerant är väldigt uppskattat .
💖 Väldigt ännu mera nästa gång gjör kok och bak bok med jätte tacksam gluten fritt.
Tack tack 🥰 Hoppas det ska smaka
Kan jag ha i en skvätt kaffe i krämen?
Hej kan du få fram ett recept med innehållet kokos beskvie och en daim beskvie❤️
Hejhej! ❤️ Dessa är toppade med daim: https://mykitchenstories.se/fluffbiskvier/ och här har du kokos biskvier: https://mykitchenstories.se/kokosbiskvier/ Hoppas det ska smaka! 🥰