Så här gör du:
- Poscherade rabarber: Skölj och tärna rabarberstjälkarna. Ha ner dom i en djup stekpanna tillsammans med strösocker, vaniljsocker, citronsaft och vatten. Låt koka upp och sen sjuda tills rabarberbitarna blivit mjuka. Låt svalna.
- Drömsmul: Smält smöret på medelvärme i en kastrull. Mixa eller smula drömmarna för hand. Blanda ihop smulade drömmar och smält smör i en bunke.
- Kardemummacheesecake: Vispa ihop färskost och kylskåpskall vispgrädde tjockt och krämigt med hjälp av en elvisp. Ha sen ner florsocker, vaniljsocker och kardemumma. Vänd ihop till en jämn smet.
- Varva glasen med drömsmul, cheesecake och poscherade rabarber. Garnera med citronmeliss. Servera direkt!
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.