En härligt fräsch och sötsyrlig vit chokladkräm med gräddfil, toppade med ugnsbakade vaniljrabarber och knaprigt havresmul. En ljuvligt somrig efterrätt som serveras i glas.
En härligt fräsch och sötsyrlig vit chokladkräm med gräddfil, toppade med ugnsbakade vaniljrabarber och knaprigt havresmul. En ljuvligt somrig efterrätt som serveras i glas.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 4
Ingredienser
Vit chokladkräm:
150 g vit choklad
3 dl gräddfil
1 msk vaniljsocker
Ugnsbakade rabarber:
400 g rabarber
saften av 1 citron
0,75 dl strösocker
Havresmul:
50 g smör
1 dl havregryn
0,5 dl vetemjöl
0,5 dl strösocker
0,5 tsk salt
Dekoration:
citronmeliss
Tips!
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Var kommer glasen på bilden ifrån? 😍 så vackra!
H&M home ❤️