Dessa scones i långpanna är saftiga scones med knaprig yta som bakas i långpanna och som smakar ljuvligt!
Receptet innehåller reklam för min långpanna
Frukost är min absoluta favoritmåltid på dagen. Jag tycker om den så mycket att jag, utan problem, skulle kunna äta frukostmat till både frukost, lunch och middag. Helgfrukostarna är dem bästa, för de lägger jag gärna extra mycket tid på (att äta, inte nödvändigtvis att göra) och gör extra goda grejer. Som dessa ljuvliga scones i långpanna. Bara att trycka ut degen i en långpanna och skära i bitar. Både smidigt och snyggt!
Hej vet inte om du ser det här, men jag undrar om man kan göra degen dagen innan och ha i kylen över natten och grädda på morgonen?
Hejhej! Det funkar utmärkt 🙂
Kan man baka och förvara i kyl/frys för kommande festligheter?😊
Absolut! 😍
Hej, jag gjorde detta receptet i helgen och jag har även din långpanna, men mina blev inte alls så höga som dina och jag kunde inte trycka ut den i hela pannan för den var så kladdig. Hur gör du?! 😅