Pannacotta i långpanna? Ja, det är typ vad det här är. Jag bakade inte riktigt de här pannacottarutorna i en långpanna, utan en hälften så stor form men det går minst lika bra att ta receptet gånger 3 och göra så om man har många fikagäster! Spröd kexbotten och len daimpannacotta är en riktigt mumsig kombination.
Älskar du daimchoklad lika mycket som jag gör så kommer du att älska de här pannacottarutorna. Daim är redan såå gott som det är men i bakverk blir det liksom en helt annan nivå på smaken.
Det bästa med att göra pannacotta på det här sättet måste nog ändå vara att man slipper stå och diska en massa portionsglas haha. Eller? Kan man komma undan med att slippa servera dessa på tallrikar och låta gästerna äta dem med händerna bara?
Kan man byta ut agar agar pulvret mot gelatinblad? Hur mycket ska man ha isåfall? 😊
Hejhej, det går bra. Läs mer här: https://mykitchenstories.se/vad-ar-agar-agar-pulver/ och följ anvisningarna på förpackningen ☺️
Ser sååå goda ut!😋 Går dessa att frysa?
Hej! Stämmer det verkligen med måtten 25×35 cm? Känns som att pannacottan kommer bli supertunn då? Har haft samma problem med många recept, alltså att det nästan känns som att måtten på form är angivna för dubbla satsen…