Vissa dagar hinner man inte laga varm mat och som student försöker jag undvika att äta på restaurang om jag inte måste. Då är denna tonfiskbaguette min räddning i många lägen. Tonfiskröran görs enkelt, baguette köper jag i affären om jag inte hunnit baka och sen så har jag i mina favoritgrönsaker! Receptet räcker till att fylla en stor köpebaguette.
—
Some days there is no time to cook and as a student, I try to avoid eating at the restaurant unless I really have to. Then this tuna baguette is my rescue in many situations. Tuna filling is made easy, baguette I buy at the store if I had not had time to bake it myself and then I have my favorite vegetables! The recipe is enough to fill a large purchased baguette.
Ingredients (tuna salad):
2 cans of tuna in oil à 200 g
1 dl sour cream
1/4 red onion
salt & pepper
Do this:
1. Pour the liquid from the can of tuna and then put the tuna in a bowl.
2. Add the sour cream, chopped onion, salt and pepper. Mix well.
3. Fill the baguette with the tuna filling and then add the vegetables you enjoy. I usually put black olives without stones, plum tomatoes and chilli!
Mums låter gott!
Ibland är det enkla det godaste! 🙂
Men WOW vad gott det lät (för att itne tala om enkelt!) 🙂 Det ska jag verkligen testa någon dag
åh mummss 🙂
Hej hej!
Vi har gjort en artikel med mumsiga rätter som går riktigt snabbt att laga där vi tagit med ditt inlägg: http://blogg.se/article/2016/march/snabb-mat.html
I artikeln kan man också rösta på vilken rätt man blir mest sugen på. Artikeln kommer upp på måndag.
Ha en fin dag!
Bloggredaktionen
Vad kul 🙂
Gott!!