Semmelcupcakes är muffins fyllda med mandelmassa och grädde – en muffla helt enkelt!
Det är ju inte riktigt semmeltider än men jag kan inte låta bli att sukta efter kombinationen kardemumma, mandelmassa och grädde! För en lite mindre mastigare variant, kombinerade jag denna härliga smakkombination i en härlig cupcake istället. Så…himla…gott!
De här semmelcupcaksen är verkligen försvinnande goda och passar också perfekt att göra som mini-cupcakes för ett mumsbitsformat.
Dessa cupcakes har en krispig yta med mandelspån, saftig insida, fylld med nötig mandelmassa och luftig grädde, ett lock på och florsocker. En perfekt snabb semla för dig som är sugen på semlans smaker men inte har tid för en hel deg med allt vad det innebär.
MUMS
Men åh vad det där såg gott ut!
Åh visst är det gott med semmelcupcakes! Har själv ett favoritrecept som jag bakar när suget efter semla och cupcake sätter in.
Så gott, jag gör dom glutenfria
Hejhej, vad kul att du fått till det glutenfritt 😍
Om man inte ska äta alla med en gång. Är det bättre att vänta med att fylla dom tills innan servering? ☺️
Ja precis! 🥰