Så här gör du:
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ihop ägg och socker lätt i en bunke. Det ska inte vispas särskilt länge utan bara precis tills allt blandats med varandra.
- Hacka den vita chokladen grovt.
- Smält smör i en kastrull. Ta bort kastrullen från värmen och rör ihop med vit choklad tills det smälter.
- Blanda ihop smörblandningen med äggblandingen.
- Sikta ned mjöl i smeten och rör ihop till en jämn smet. Tillsätt sedan salt.
- Täck en form med bakplåtspapper och varva hallon med blondiesmet. Toppa alternativt med bitar av vit choklad.
- Grädda i mitten av ugnen i 30-35 minuter. Kakan ska fortfarande vara ganska ljus.
- Tag ut och låt svalna helt, gärna över natten i kyl, innan den skärs upp i rutor.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
Ska testa den här imorgon. Kul med en bra dessertblogg! 🙂
Har du testat att göra dessa glutenfria? Tänker om de ska vara samma mängd glutenfritt mjöl 😊.
Hejhej, tyvärr har jag inte hunnit göra det ännu. Säg gärna till om du prövar och hur det gick 🥰