Häromdagen så fick jag lite kakdeg över efter att ha bakat ännu en sats av mina favorit chocolate chip cookies och tanken slog mig att det borde vara supergott att använda i smulpaj tillsammans med ett gäng syrliga bär. Det blev verkligen en super god twist på den svenska sommarklassikern och passar perfekt med en kula glass.
—
Ingredients:
350 g frozen berries
1 tablespoon potato flour
0.25 cups granulated sugar
2 teaspoon vanilla
1/2 batch chocolate chip cookie doughDo this:
1. Preheat the oven to 390 F.
2. Gently mix frozen berries, potato flour, granulated sugar and vanilla sugar well in a bowl. Add everything into a pie baking pan.
3. Crumble cookie dough over the berries so that as much as possible of the berries are covered.
4. Bake the pie in the middle of the oven for about 20 minutes and serve with vanilla ice cream.
1 tablespoon potato flour
0.25 cups granulated sugar
2 teaspoon vanilla
1/2 batch chocolate chip cookie doughDo this:
1. Preheat the oven to 390 F.
2. Gently mix frozen berries, potato flour, granulated sugar and vanilla sugar well in a bowl. Add everything into a pie baking pan.
3. Crumble cookie dough over the berries so that as much as possible of the berries are covered.
4. Bake the pie in the middle of the oven for about 20 minutes and serve with vanilla ice cream.
Men åh , varför klickade jag in här igen!? Nu blev jag sjuuuukt hungrig!
blir nästan fnissig av allt gott du kommer på att baka! dreggel igen på denna<3
Haha tack ❤️
vad gott!