Saftig toscakaka i långpanna som räcker till många.
Receptet innehåller reklam för min långpanna
Vad är godare än en toscakaka? Jo, en toscakaka i långpanna såklart. En kaka som räcker till många och som är beroendeframkallande god. Saftig och fluffig vaniljkaka toppad med knäckig toscatopping med nötter. Det här är en riktig klassiker som det inte går att få nog av.
Hej! Tack för finfina recept! Jag tror att det har blivit fel i receptet. Det står i instruktionen att man ska använda en springform, men det ska väl vara en långpanna? Hälsningar Jenny
God och saftig kaka! Jag satte 2,5 dl socker i kakan och 0,75 dl socker + 0,75 dl sirap i glasyren, eftersom vi brukar ha lite mindre socker i våra bakverk här i Finland än i motsvarande svenska recept. Sen tog jag lite över 400 g nötter, för jag tyckte att redan den mängden såg stor ut. Till på köpet hade jag en form som var 20 x 30 cm, så kakan blev högre än vanliga långpannekakor. Slutresultatet blev hur som helst en succé. Tack för receptet!
Hejhej! Så härligt att du fick till det efter önskemål och att ni gillade den! Tack själv! 🥰
Hejsan!
När man gör den glutenfritt vad använder du för mjöl i toscasmeten?
Med vänlig hälsning,
Åsa