Så här gör du:
- Mixa eller vispa ihop smör, strösocker, kakao, vaniljsocker, havregryn och kaffe till en krämig och formbar smet.
- Rulla smeten till bollar i två olika storlekar. Den ena storleken för snögubbens underkropp och den mindre till överkroppen.
- Låt chokladbollarna stelna och kallna i kylskåpet ordentligt innan du doppar dem i choklad.
- Grovhacka den vita chokladen och lägg i en värmetålig skål. Smält chokladen i skålen över ett vattenbad. Låt svalna.
- Ta ut chokladbollarna ur kylskåpet och doppa dem i den vita chokladen. Rulla chokladbollarna i kokos medan chokladen fortfarande inte stelnat.
- Nu är det bara att sätta ihop snögubben! Använd tandpetare eller grillspett som stomme när du ska fästa två snöbollar på varandra och använd den vita chokladen som blir över till att montera ihop hattens delar och hatten med snögubben samt snögubbens ögon, näsa och knappar.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.