Världens godaste smulpaj med äpple och hemgjord vaniljsås.
Låt mig presentera pajen som jag bakat nästan varje vecka de senaste månaderna: smulpaj med äpple. Inga konstigheter, inga krusiduller. Bara en riktigt god äppelsmulpaj med hemgjord vaniljsås. Alltid ett vinnande koncept.
Det här är en såndär smulpaj med myket fyllning och ännu mer smul. Och såsen, den får man absolut inte snåla med. Det är ju snarare sås med smulpaj man äter än smulpaj med sås, ellerhur?
Hej Camilla, jag är 11 år och bakar hemma jag älskar dina recepter och önskar dig lycka med din karriär ❤
Tusen tack fina människa ❤️❤️❤️❤️
Hej Camilla, jag heter elfa och jag är 13 år gammal, jag älskar dina recepter så mycket och det har hjälpt mig mycket med min matlagningskunskap. Jag onskar att dig att lycka med din karriär i framtiden oxå ❤❤
Hej fina Elfa! Tusen tack, det gör mig så glad ❤️ Detsamma till dig ❤️
Hej Camilla kan man skippa havregryn?
Hejhej! Det går bra 🙂
Kan man använda denna smören
Det funkar utmärkt 🙂
Bra❤❤❤
Hej Camilla! Du underbara människa ser på dina inlägg och ska nu pröva på dina recept!
Ska oxå köpa din receptbok de som e mest synd är att den inte är signerad! Älskar allt med dig o de du gör hoppas att du aldrig slutar med detta! Mvh Jennifer ❤❤❤
Fina människa, tack ❤️❤️❤️❤️
Hej kära Camilla! Bakade pajen och den blev supergod men lyckades tyvärr inte få till det fina smulet som du får på bilderna. Det blev klumpar av deg istället. Hur kan jag göra så att pajdegen blir smulig?
Hejhej! Vad glad jag blir att du gillar pajen 🥰 Eftersom att smöret är kallt behöver man nypa ihop degen ganska länge innan man får till smulet.