Saftiga kardemummabullar fyllda med vaniljkräm – goda bullar extra allt som bara smälter i munnen!
Vad händer om man kombinerar solbullar med kardemummabullar? Då får man saftiga kardemummabullar med vaniljkräm. En riktigt god bulle extra allt! Bullar är livet och det är dessa bullar beviset på!
Om det är superstekande sol när du läser det här receptet så kanske du inte känner dig så manad att ställa dig i köket för att baka bullar men det är ett perfekt recept att spara inför regniga dagar med hemmamys. Dessutom blir dessa bullar perfekta att ta med sig ut på picknicken eller utflykten sen när vädret spricker upp igen.
Ni som tidigare bakat mina bullrecept vet att grunden och principen till mina alla mina bullar är densamma. Min vetedeg så som jag gör den släpper jag inte. Den sviker mig aldrig. De 13 tipsen som jag delade med mig av i inlägget med receptet på mina saftigaste kanelbullar gäller alltså även här. Detsamma gäller fyllningen. Farinsocker är ett måste. Ni måste testa! Det håller inte bara ihop fyllningen på ett bra sätt, det ger också en fantastiskt god smak.
Jag har brunt farin strö, går det att använda?
Tack Camilla för dina underbara recept!!❤❤
Hej igen camilla!
Det stog i steg 7 ” kolla på videon ovan…” men det finns ingen video.
Kan du lägga ut den☺
Jag gjorde dessa bullar, så himla goda. Det var svårt med vaniljkrämen, för den blev väldigt lös, det blev bara hälften med kräm.
Det står också i receptet att man ska göra nystan, men då är det svårt att få i vaniljkräm, jag såg först efteråt att det är snurror eller liknande som är gjort på bilden.
Tack för bra recept och dina videos är bäst!
Vad kul att du gillade dem, tack själv! 🥰
Går det bra att använda vaniljmarsan istället för vaniljkräm?
Hittar inte videon som du nämner, funderar på hur du snurrar till vaniljbullarna.