Efter all fudge, pepparkakor och bullar så suktar jag efter fräscha bakverk! Som ett perfekt avslut på veckan serverade jag därför den här fräscha och goda pannacottacheesecaken i portionstorlekar. Kombinationen mellan pannacotta och cheesecake blir en riktigt krämig dessert som går hem hos de allra flesta!
Den här gången valde jag att hålla den väldigt enkel i smakerna med vanilj och rivet limeskal. Jag toppade också med massor av färska bär för en härligt sötsyrlig upplevelse. Och den spröda digestivebotten blir verkligen pricken över i:t bland allt det krämiga. Den ultimata desserten helt enkelt!
För att baka den här no bake desserten så behöver du en muffinsplåt med plats för 12 stycken muffinsformar.
Hej, var lägger du limeskal?
Det ska vara i fyllningen, har uppdaterat receptet nu 🥰 Tack!
Hej! Kan pannacottan förvaras i kyl i 2 dagar? Så gör man kaksmulet efter två dagar och har på? 😊
Det går jättebra, se till att plasta pannacottan ordentligt så det inte tar smak 🥰
Var hittar jag agar agarpulver.Kan man byta ut det till nåt annat
Hejhej! Här har du lite tips: https://mykitchenstories.se/vad-ar-agar-agar-pulver/
Skulle det funka att göra i rak silikonform eller blir det för svårt att få ut dom fina? Digestive bottnen i botten eller toppen i så fall?
Hejhej, risken är stor att den inte kommer ut hel och fin, det beror på hur stor silikonformen är ☺️
Smörjer du kakformen eller går det ändå enkelt att få loss den sedan?
Hejhej, då dessa bakas i muffinsformar så behöver man ej smörja ❤️