Vid det här laget tror jag redan ni vet hur mycket jag tycker om pannacottapajer. De är ju lite av min specialitet. Jag blir alltid extra inspirerad till att göra en mumsig pannacottapaj när det är säsong för färska bär och färsk frukt. Det blir ju genast mycket festligare när man kan smaksätta och dekorera med det goda som naturen bjuder på. Mins senaste pannacottapaj borde jag egentligen döpa till sommarpaj. En no bake paj fylld med kokospannacotta, toppad med en mangospegel och massor med färska bär och mynta. Precis så som jag älskar att servera en paj!
Sprött pajskal, krämig pannacotta och sötsyrlig topping. Dessutom så bakade jag den i ett litet större format den här gången. Perfekt när man vill bjuda många på en god fika! Receptet bakas i en rektangulär pajform med avtagbara kanter med måtten 22×32 cm men det går lika bra att baka den i en rundform med diameter på 23-24 cm.
Går den bra att frysa?