“Är du inne i en bullperiod nu?”. Min man som verkligen ser allt som jag bakar, även det som inte syns här på bloggen, märker ganska snabbt när jag har snöat in mig på något särskilt bakverk. Inte för att jag har bakat bullar varje dag men efter sommaren, när jag äntligen kunde låta ugnen gå varm igen så blev det såklart en del bullar. Senaste tillskott till min bullfamilj är de här supersaftiga kanelbullarna med vaniljkrämsfyllning. En ljuvlig hybrid av vår klassiska kanelbulle och solbullen. Hur gått?!
Författare: Camilla Hamid
Hej Camilla!
Bullarna ser underbart goda ut!
Stämmer 5 msk kanel i fyllningen? I Saftigaste kanelbullarna – 13 tips för att lyckas – My Kitchen Stories står det 5 tsk så vill bara dubbelkolla att det blir rätt innan jag kör igång med baket
Hälsningar
Paulina
Hejhej! Förlåt för sent svar, tack för att du uppmärksammade detta! Receptet är nu uppdaterat
Hej! Går det att byta ut vaniljpulver mot vaniljsocker?
Det går bra
Gäller kylskåpskall mjölk eller rumstempererad?