Lätt, luftig och fräsch flädermousse i glas som bara smälter i munnen.
Fläder är en fantastisk smaksättare som i sig själv egentligen inte smakar så mycket men som ger en blommig ton till bakverk. En efterrätt som jag älskar att göra på sommaren när fläder är i säsong, är den här flädermoussen som blir ett perfekt, lättsamt avslut på en tyngre middag. Dessutom är den väldigt enkel att göra och perfekt att förbereda flera dagar innan.
Går det att byta ut agar mot nått annat? Har inte agar hemma men skulle vilja prova detta.
Hejhej, det går bra att byta ut! Läs på förpackningen för bästa resultat. Du kan även kika här: https://mykitchenstories.se/vad-ar-agar-agar-pulver/ Lycka till! 🥰
Vad sjuttsicjen är agar agar pulver
Hejhej! Här kan du läsa mer, samt längst ner i inlägget står det hur du kan byta ut till annat. Lycka till! https://mykitchenstories.se/vad-ar-agar-agar-pulver/
Skulle denna moussen funka i en tårta? 🤔
Absolut 😍
Hej, hur länge håller sig moussen i frysen? Tänkte göra den till en bröllopstårta men vill förbereda så långt i förväg som möjligt 🙂
Hejhej! Förvarar man moussen rätt kan den hålla i upp till 2 månader i frysen! Förvara den tätt i en lufttät burk och låt den tina långsamt i kylen. Stort lycka till! 🫶🏼
Hej, kan man frysa denna mousse och hur länge klarar den sig i så fall i frysen?