Så här gör du:
- Lägg nutellaklickarna på en tallrik eller mindre form täckt med bakplåtspapper. Ställ i frysen medan du skär av eventuella kanter på brödskivorna. Det brukar räcka med att de stått en halvtimme i frysen men du kan också göra detta steg natten innan så spar du tid när magen kurrar på morgonen.
- Vispa ihop ägg och vetemjöl. Ha sedan i 1,5 dl mjölk och rör om till en jämn smet.
- Ta ut nutellan ur frysen och lägg i mitten på varsinn brödskiva. Pensla kanterna med mjölk och sätt ihop med en annan brödskiva som du också penslat kanterna på. Se till att nypa ihop dem ordentligt så att de verkligen sitter ihop ordentligt. (Steg för steg video hittar du både på min facebook-sida och på min instagram)
- Vänt de ihopsatta bröden i smeten och stek i smör på medelvärme (ca 3-4 minuter på varje sida) tills de fått en fin gyllenbrun färg.
- Serveras direkt!
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
JÄVLAR VAD GOTT JAG REKOMMENDERAR! det är så gott att jag äter det ensman på nattaen så ingen anna kan få smaka på min lila kaka. // din dylextiker