Vid det här laget så är det ingen hemlis att chokladbollar gör sig helt fantastiska i andra bakverk. Typ som topping på brownies eller fyllning i biskvier. Eftersom att jag älskar pannacotta så vart jag bara tvungen att testa om det skulle bli en lika stor succé att göra pannacotta som smakar chokladboll.
Vet ni vad det är som gör den här chokladbollspannacottan så fantastisk? Det är som en enda stor krämig och kletig chokladboll. En fantastisk no bake-dessert som kommer gå hem hos MÅNGA!
Dekoration:
Chokladganache gjord på 100 g mörk choklad och 1 dl vispgrädde. Grovhacka chokladen och lägg i en värmetålig skål. Värm grädden i en kastrull och dra bort från plattan så fort du ser att grädden börjat koka. Häll grädden över chokladen och rör om tills chokladen smält.
Ytterligare chokladbollar till dekoration
Va är agar agar pulver?
Hejhej! Tack för frågan, här kan du läsa mer om vad agar-agar är 🥰 https://mykitchenstories.se/vad-ar-agar-agar-pulver/