När jag fikar ute på café så är det sällan jag väljer något annat än en riktigt saftig kanelbulle eller en hederlig chokladboll. Därför tar jag gärna in smakerna från dem i andra bakverk. Det är så skönt att inte behöva välja haha! Typ som med den här chokladbollsfudgen!
Den är to die for och busenkel att göra. Få ingredienser, några vändor i micron, en stund i kylskåpet och sen klart! Hur bra? Receptet bakade jag i en rektangulär form med måtten 15×25 cm och skar den i 12 bitar.
En video som visar hur man bakar den här fudgen som smakar precis som chokladboll med fudgekonsistens, hittar ni på min instagram @mykitchenstories.se.
Kan man byta ut kondenserat mjölk mot något annat? (Laktosintolerant här)
Hejhej! Du kan koka egen 😊 https://mykitchenstories.se/sotad-kondenserad-mjolk/
Har du nån gång testat göra chokladbolls glass? Snälla testa det!