Bruschetta à la Alice Stenlöf

Fotograf: Albin Hag

Nu är en ny säsong av Halv Åtta hos en Youtuber igång och den här gången är det jag, Alice Stenlöf, Hoda Mirza och Nicole Falciani som tävlar om vem som kan laga den bästa trerätters-middagen. Först ut att bjuda på middag är underbara Alice Stenlöf som till förrätt bjöd på en fräsch och god bruschetta med burrata och honungsstekta tomater.

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Alice Stenlöfs bruschetta

Bruschetta à la Alice Stenlöf

Portioner: 4

Ingredienser

4 skivor surdegsbröd
olja att steka i
400 g burrata
200 g körsbärstomater
1 msk honung
några basilikablad
balsamico
salt & peppar

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Portioner: 4st

Ingredienser

4 skivor surdegsbröd
olja att steka i
400 g burrata
200 g körsbärstomater
1 msk honung
några basilikablad
balsamico
salt & peppar

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Stek brödskivorna på båda sidorna på medelvärme i generöst med olivolja tills de får en fin gyllenbrun färg.
  2. I samma stekpanna, utan att diska ur mellan, har du sedan ner tomaterna delade på hälften, ringlar på honung och kryddar med salt och peppar. Stek mjuka under konstant omrörning på medelvärme.
  3. Fördela burratan på brödskivorna. Toppa med honungsstekta tomater, balsamico, salt, peppar och finhackad basilika.
  4. Servera direkt och njut!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Stek brödskivorna på båda sidorna på medelvärme i generöst med olivolja tills de får en fin gyllenbrun färg.
  2. I samma stekpanna, utan att diska ur mellan, har du sedan ner tomaterna delade på hälften, ringlar på honung och kryddar med salt och peppar. Stek mjuka under konstant omrörning på medelvärme.
  3. Fördela burratan på brödskivorna. Toppa med honungsstekta tomater, balsamico, salt, peppar och finhackad basilika.
  4. Servera direkt och njut!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?