En drömgod browniedessert i glas med fudgy brownie-bitar, dulce de leche och chokladmousse.
Här kommer en riktigt god, chokladig och dekadent efterrätt i glas som är enkel att göra och som går bra att förbereda flera dagar innan man ska servera den. En browniedessert med fluffig chokladmousse, dulce de leche och färska hallon. Älskar du choklad lika mycket som jag så bara måste du testa denna!
Hej!
Du skriver att man kan förberedda desserten, kan chokladmoussen stå i bunken i 1-2 dagar och sedan spritsats eller ska jag lägga den i påsen direkt efter den satt sig? Klarar moussen sig utan kylskåp någon timme?
Hejhej! 1-2 dagar funkar utmärkt för att sen spritsa ut. Utan kylskåp i en timme är inga problem 🙂
Går det att göra glutenfritt?
Hejhej, jag har tyvärr inte testat detta ännu <3
Hej, går det att byta ut mjölet till glutenfritt?
Hejhej, jag har tyvärr inte testat detta ännu <3
Ska man koka dulce de lechen??
Hejhej! Dulce de Leche behöver inte kokas före användning, då det redan är en färdig kolasås ❤️
Jag ska göra denna efterrätten till nyår men vi är tolv personer. Hur ska jag då göra?
Dubbla alla mått med 2, då du får receptet för 12 personer/glas
Du får ta allt x2 då du ser att det räcker till 6 portioner. (6×2=12) v
Jag gjorde också denna till nyår.
Be hälften stanna hemma eller göra dubbel sats?
Om man ska förbereda desserten innan, kan man hälla upp moussen i spritspåse efter den satt sig?
Jag skulle låta den vara i bunken fram tills dess att det är dags att sätta ihop efterrätten 🥰
Hur långt i förväg kan man göra mousse och brownie? Går det att göra dagen innan servering?
Upp till 4 dagar innan ❤️
Helt fantastisk efterrätt!
Jag hade i glutenfri mjölmix (använde samma mått som om det hade varit vetemjöl) och det blev ljuvligt gott.
Tack så mycket!
Vad härligt 😍👏🏻
Hej
Blev inspirerad att göra detta till studentbuffé. Toppen om man kan göra någon dag innan. En fråga kan man hälla ihop allt på morgonen, in i kylskåp och sedan servera på eftermiddagen?
Hejhej, vad fint! Det går jättebra att göra så 😍
Hej! Jag undrar om man kan ha chokladmousse och brownien i formen under natten och dekorera och lägga allt i glasen imorgon kväll? /Lovisa