Världens godaste äppelmunkar! Frasig utsida, fluffig insida med en drömgod äppelmosgömma i mitten.
Inlägget innehåller annonslänkar.
Jag älskar när NI önskar recept! Det är faktiskt en av mina största inspirationskällor: era önskemål. Ett recept som många efterfrågat nu under äppelsäsongen är äppelmunkar, alltså munkar fyllda med äppelmos. Så här har ni dem!
Doppade i socker med en frasig utsida, fluffig insida och underbar äppelmos i mitten. Dessa äppelmunkar är något alldeles extra!
Om man inte har någon äppelmos hemma, kan man blanda ihop äpple med något, eller måste det vara äpplemos
Du kan fylla dem med precis vad du vill 🙂
Kan man jäsa munkarna i kylen över natten?
Funkar utmärkt 😀
Hej!
Har du några recept med päron?
Kan man frysa munkarna om man struntar i att doppa dom i socker
Kan man göra detta recept glutenfritt?
Fantastiskt goda! Bakade med Cream Manitoba mjöl samt vetemjölspecial
Kul att du gillar dem! 🥰
Slänger du degen som blir över när du stansat?
Nej, knådar ihop och fortsätter stansa. Det lilla som blir över sen skär jag i mindre bitar och friterar 🙂