Det händer mig ganska ofta under fullspäckade dagar att det går lång tid mellan målen, blodsockret hamnar i botten och spontant kan jag tänka att första bästa sockerbomb snabbt kan lösa problemet. Och visst gör det det men lika snabbt så sjunker blodsockret igen.
Under en period så har jag försökt ta fram ett recept på en god och nyttig mellanmålsbar som håller blodsockret i schack och det här är resultatet! En krispig men samtidigt seg quinoabar med massor med nötter och en topping av mörk choklad. Den är vegansk, fri från mjölkprodukter, glutenfri och fri från vitt socker. Perfekt helt enkelt!
Ser jättegott ut fina C!
Om den ska räknas som vegan kan du inte använda honung tyvärr.
För mig som äter blandkost ser den dock väldigt god ut 🙂
Så mkt gott det ser ut att finnas här inne! 🙂
Vilket härligt recept, ser så gott ut!
Tack 🙂
Åh, de ser helt underbara ut 😀
Om man vill använda annan nöt än pekannöt, vilken skulle du rekommendera då?
Hejhej! Ursäkta sent svar, man kan nog med fördel ta det man gillar 🙂
Ska quinoan vara kokt eller okokt?
Hejhej, ursäkta sent svar. Det ska vara okokt quinoa 🙂
God blandning men den håller inte ihop och smular bara, vad kan det vara för fel?