Så här gör du:
- Tryffel: Grovhacka den mörka chokladen och lägg i en värmetålig skål.
- Värm upp grädden och dra bort från plattan precis innan den börjat koka upp och häll den över chokladen.
- Blanda försiktigt med slickepott eller träslev tills all choklad smält helt.
- Plasta in skålen och låt den vila i rumstemperatur tills det är dags att bre tryffeln över brownien.
- Brownie: Sätt ugnen på 160 grader.
- Smält smöret på svag värme. Häll över i en bunke.
- Tillsätt strösocker, kakao, salt, vaniljsocker och blanda ihop.
- Vispa ner ett ägg i taget.
- Tillsätt till sist vetemjöl och blanda till en slät smet.
- Täck en bakform med bakplåtspapper och häll ner smeten.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna helt innan du brer på tryffeln.
- Toppa med salta jordnötter.
Steg för steg:
Det finns ingen steg för steg bild för detta inlägg
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
Vartifrån har du köpt din receptbok recipeboken som man skriver in sina egna recept i?
Den är köpt på lagerhaus 🙂