Det här kanske är världens enklaste kakor att baka. Ingredienserna ska bara röra ihop sen ska kakorna bakas av. Chokladen på kakorna är ett plus i kanten men inget måste. Och så är de helt glutenfria också – hur bra?! En perfekt skåprensarkaka som passar de allra flesta.
Prenumerera på mitt nyhetsbrev
För exklusiva erbjudanden, baktips och receptinspiration
Ska kokos o mjölkchoklad vara garnering ?
Eller ska det röras ner i smeten ?
Förstår inte riktigt .🤔
1,5 dl riven kokos ska vara i smeten. Mjölkchoklad och ytterligare kokos utöver dem 1,5 dl ska vara garnering. Kram!
Går de att frysa, tro?
Det går jättebra ☺️
Hur gör man de här (glutenfria) mjölkfria? Har testat med olja men det blev inte så bra
Hej, har tyvärr inte hunnit pröva detta ännu 🫶🏼
Köp mjölkfritt smör!
Dem blev riktigt goda, dock väldigt smuliga. Hur kan jag göra för att få dem ”segare”? 😍
Vad för typ av muffinsformar har du? Jag gjorde i silikonformar, mycket fett som rann från kakorna, hårda men goda. Ska göra om det. Köper nog pappers- eller metallformar. Hade nog för mycket smör.
Hur varm ugn ? Hur länge i ugnen ?