En ljuvligt god knäckig rödvinbärspaj med sötsyrlig fyllning av röda vinbär och en knäckig smultopping med havregryn.
Om du tycker om att balansera dina bakverk mellan sött och syrligt så är knäckig rödvinbärspajen något för dig. En rik och fyllig fyllning med syrliga röda vinbär får möta en söt och knäckig smultopping. Smakar underbart som den är men blir ÄNNU godare tillsammans med vaniljglass.
I vanlig ordning så gör jag mina bärpajer med syltsocker. Det här är ett litet hack jag har kommit på för att inte bara slippa en bärfyllning som vätskar sig utan också för att bevara knäckigheten i smultoppingen. Det går såklart att göra pajen på vanligt strösocker men syltsockret gör verkligen det där lilla extra.
Vad kan man använda istället för sirap??
Honung kanske
Letar och letar men hittar inte en knapp man kan använda sig utav för att skriva ut ditt recept. Vore fantastiskt att bara kunna klicka på en knapp och få ut ditt fina recept. Ha det bäst <3
Hejhej! Tack för förfrågan, vi jobbar på att få den funktionen på bloggen! ❤️
Hej! Kan man använda frysta bär?
Hejhej! Funkar utmärkt 🥰
Och om man inte har syltsocker, vad rekommenderar du istället? 🙂
Kan man använda gelésocker istället för syltsocker?
Hejhej, det går bra i detta recept ☺️