Så här gör du:
- Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme).
- Riv mandelmassan grovt och mosa samman med strösocker och äggvita med hjälp av en gaffel.
- Täck en plåt med bakplåtspapper och spritsa eller klicka ut smeten i 15 lika stora klickar.
- Grädda bottnarna i mitten av ugnen i ca 20 minuter eller tills de fått en fin, gyllenbrun färg.
- Låt bottnarna svalna helt och hållet innan du fyller dem.
- Vispa ihop smör och färskost riktigt krämigt med elvisp.
Tillsätt kaffe och kakao. Vispa lite till.
Till sist har du i florsocker och vänder försiktigt ihop det med en slickepott till en jämn och glansig frosting.
- Fördela frostingen på biskvibottnarna genom att bre på eller genom att spritsa. Jag tycker det är enklast att spritsa ut den.
- Låt de fyllda biskvierna stå i kylskåpet för att bli ordentligt kalla, minst 30 minuter innan du täcker i choklad och garnerar.
- Grovhacka chokladen och smält i microvågsugnen under 30 sekundersintervallet. Rör om mellan varje gång.
- Tillsätt oljan till chokladen och rör om till en jämn och blank smält choklad. Låt chokladen svalna tills den inte känns varm längre men fortfarande är rinnig.
- Doppa varje biskvi i chokladen och garnera med kokosflingor.
- Servera biskvierna direkt eller förvara i kylskåpet.
Steg för steg:
Video:
Det finns ingen video för detta inlägg.
MUMS!! Går det att frysa biskvierna?
Funkar utmärkt! Se till att tina upp dem i kylskåpet sen bara när du vill äta dem 🙂