Inlägget är i annonssamarbete med Köketsfavoriter.se
Imorse stod jag och bakade en massa gott från min bakbok “Baka utan ugn” i Nyhetsmorgon och sen går jag hem och bakar ytterligare ett no bake recept haha. Men det är så gott och enkelt att jag helt enkelt inte får nog. Idag blev det en no bake salt karamell cheesecake!
Spröd digestivebotten, krämig vit choklad cheesecakefyllning, toppad med en härligt len salt karamell. Godare än såhär blir det inte och dessutom blir det galet fina portionsstorlekar när man gör dem i cylinderformade silikonformar! Den finns att köpa HÄR hos köketsfavoriter.se som just nu har fri frakt fram till 17/4!
Receptet ger 10-12 portioner beroende på storleken på dina silikonformar. Använder du den från köketsfavoriter.se, så ger den 11 portioner.
Funkar det här receptet att göra i en vanlig form med löstagbara kanter? 🙂
Funkar utmärkt 🙂
I vilket steg ska man ta ut dem ut formen?
Hej. Kan man frysa ner dessa? 😁
Hejhej! Det går jättebra att frysa ner dessa, vänta dock med att dekorera dem grädde strax innan servering 🤗
Hej! Smälter de om de står ute länge? 🙂
Hejhej! Nej den klarar att stå ute i rumstemperatur 🥰
Hur ska man tänka om man vill koka kolan från grunden. Är det bara att göra en “vanlig” sats med saltkola?
Precis! 🥰