Ett roligt sätt att piffa upp sin kladdkaka är att toppa den med en fluffig maräng! Inte nog med att det blir sjukt vackert med en bränd maräng ovanpå den chokladiga kladdkakan så blir det även en underbar smakupplevelse. Eftersom att både kladdkaka och maräng är ganska söta i sig så brukar jag passa på att smaksätta min maräng med hallon för en härlig syrlighet mot allt det söta.
Vill du, så kan du såklart skippa hallonen eller ersätta med en annan sorts bär. Oavsett så blir det riktigt festligt och gott. Det här är ett perfekt alternativ till dig som inte gillar vispgrädde till din kladdkaka men ändå vill servera något fluffigt till.
Hur länge håller den i kylen? 😍
Minst en vecka, går jättebra att frysa in också! 🥰
hej jag undra bara är det här långpanna
Hejhej, nej detta bakade jag i en rektangulär ugnsfast form med måtten 20×32 cm ☺️
Hej går det lika bra att göra en dubbel, 22 bitar istället för 12?
Eller borde man göra 2st istället