Ni är många som frågat om man kan baka mina fluffbiskvier i långpanna och svaret är JA men fluffet behöver göras fastare för att det ska funka och det berättar jag för er hur man gör i det här recepetet. Svaret är helt enkelt mer daimchoklad som smälts samman med vispgrädden!
Inspirationen tackar jag såklart duktiga Sabina för som är idéskaparen bakom vanliga biskvier i långpanna men det här receptet är alltså en variant med mina fluffbiskvier.
Biskvier i långpanna är så himla smidigt när man ska baka biskvier till många fikagäster eller helt enkelt bara inte orkar hålla på att doppa biskvierna i choklad osv. Skillnaden mellan mina biskvier i långpanna jämfört med andra recept, förutom att de är fyllda med fluff dårå är att jag toppar med en chokladganache istället för ren choklad blandad med olja. Och det är helt enkelt för att det är mycket smidigare att skära upp fina bitar när chokladtoppingen håller sig mjuk men stabil även när den stått i kylskåpet för att stelna.
Går de att frysa?
Det går bra! 😊