Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Beställ min senaste bok:
Portioner: 6-8
Ingredienser
Ingredienser (pajskal):
75 g smör
190 g ballerinakex (1 paket)
Ingredienser (chokladtryffel):
250 g mörk choklad (70%)
2,5 dl vispgrädde
ballerinakex, färska bär och choklad till garnering
Tips!
Receptet bakade jag i en rund pajform med avtagbara kanter på 20 cm.
Receptet bakade jag i en rund pajform med avtagbara kanter på 20 cm.
Följ mig på mina kanaler:
Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.
Favoritkategorier:
Mina produkter:
Dispenser för bakning
699 SEK
Går det bra att använda en 23 cm form också? 🙂 🙂
Det går bra😊
Toppen, tack😍
Ska man ta bort chokladen från Ballerina kexen och mixa endast kexen?
Hejhej, nej du mixar hela kakan 🥰
Hur länge ungefär behöver den stå i kylen för att tryffeln ska tjockna ?
By the way, du gör så goda bakverk !!