Jag tror inte jag behöver förklara hur mycket jag älskar morotskaka, den bakas ofta och visas lika frekvent här på bloggen. Idag blev det en mjuk morotspepparkaka med en len och fluffig cream cheesefrosting med polkasmak. En riktig smaksensation som går hem hos de flesta!
Kakan bakade jag i en avlång form (som rymmer ca 1,5 liter) den här gången men går lika bra att baka den i en runt med diameter på 23 cm. Andra varianter på morotskaka som jag älskar är chokladmorotskaka med dulche de leche och en lyxigare morotsakaka med valnötter och vit choklad-frosting.
Smaskens, ska testa i helgen!! 🙂
Men ååh, måste testa 😀
men mums!
Mums vad gott!!! Nu måste jag baka, haha!
Gud vad gott det lät! Det måste jag testa 🙂
Ser magisk ut! Och lika fina bilder som vanligt! 🙂
Jag har gjort ett nyttigt recept på denna kaka 😀 http://goforfit.se/2016/december/gingerbread-carrot-cake-2.html
Står det rätt att det ska vara 2.5dl olja i kaksmeten?
Hejhej, precis 😊