
Vissa dagar hinner man inte laga varm mat och som student försöker jag undvika att äta på restaurang om jag inte måste. Då är denna tonfiskbaguette min räddning i många lägen. Tonfiskröran görs enkelt, baguette köper jag i affären om jag inte hunnit baka och sen så har jag i mina favoritgrönsaker! Receptet räcker till att fylla en stor köpebaguette.
Ingredienser (tonfiskröra):
2 burkar tonfisk i olja à 200g
1 dl gräddfil
1/4 rödlök
salt & peppar
Gör såhär:
1. Häll ut vätskan från tonfisk burken och lägg sedan tonfisken i en skål.
2. Ha i gräddfil, hackad rödlök, salt och peppar. Blanda väl.
3. Fyll baguetten med tonfiskröran och tillsätt sedan de grönsaker du tycker om. Jag brukar köra på svarta oliver utan kärnor, plommontomater och chilli!
—
Some days there is no time to cook and as a student, I try to avoid eating at the restaurant unless I really have to. Then this tuna baguette is my rescue in many situations. Tuna filling is made easy, baguette I buy at the store if I had not had time to bake it myself and then I have my favorite vegetables! The recipe is enough to fill a large purchased baguette.
Ingredients (tuna salad):
2 cans of tuna in oil à 200 g
1 dl sour cream
1/4 red onion
salt & pepper
Do this:
1. Pour the liquid from the can of tuna and then put the tuna in a bowl.
2. Add the sour cream, chopped onion, salt and pepper. Mix well.
3. Fill the baguette with the tuna filling and then add the vegetables you enjoy. I usually put black olives without stones, plum tomatoes and chilli!
Mums låter gott!
Ibland är det enkla det godaste! 🙂
Men WOW vad gott det lät (för att itne tala om enkelt!) 🙂 Det ska jag verkligen testa någon dag
åh mummss 🙂
Hej hej!
Vi har gjort en artikel med mumsiga rätter som går riktigt snabbt att laga där vi tagit med ditt inlägg: http://blogg.se/article/2016/march/snabb-mat.html
I artikeln kan man också rösta på vilken rätt man blir mest sugen på. Artikeln kommer upp på måndag.
Ha en fin dag!
Bloggredaktionen
Vad kul 🙂
Gott!!