Tonfiskröra

Vissa dagar hinner man inte laga varm mat och som student försöker jag undvika att äta på restaurang om jag inte måste. Då är denna tonfiskbaguette min räddning i många lägen. Tonfiskröran görs enkelt, baguette köper jag i affären om jag inte hunnit baka och sen så har jag i mina favoritgrönsaker! Receptet räcker till att fylla en stor köpebaguette.
Some days there is no time to cook and as a student, I try to avoid eating at the restaurant unless I really have to. Then this tuna baguette is my rescue in many situations. Tuna filling is made easy, baguette I buy at the store if I had not had time to bake it myself and then I have my favorite vegetables! The recipe is enough to fill a large purchased baguette.

Ingredients (tuna salad):
2 cans of tuna in oil à 200 g
1 dl sour cream
1/4 red onion
salt & pepper

Do this:
1. Pour the liquid from the can of tuna and then put the tuna in a bowl.
2. Add the sour cream, chopped onion, salt and pepper. Mix well.
3. Fill the baguette with the tuna filling and then add the vegetables you enjoy. I usually put black olives without stones, plum tomatoes and chilli!

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Beställ min senaste bok:

Tonfiskröra

Ingredienser

2 burkar tonfisk i olja à 200g
1 dl gräddfil
1/4 rödlök
salt & peppar

Tips!

Just nu finns det inga tips för detta inlägg

Dela receptet

Ingredienser

2 burkar tonfisk i olja à 200g
1 dl gräddfil
1/4 rödlök
salt & peppar

TIPS!

Det finns inget tips för detta recept!

Dela receptet

Såhär gör du:
  1. Häll ut vätskan från tonfisk burken och lägg sedan tonfisken i en skål.
  2. Ha i gräddfil, hackad rödlök, salt och peppar. Blanda väl.
  3. Fyll baguetten med tonfiskröran och tillsätt sedan de grönsaker du tycker om. Jag brukar köra på svarta oliver utan kärnor, plommontomater och chilli!
Steg för steg
Det finns inget steg för steg för detta recept
Video
  1. Häll ut vätskan från tonfisk burken och lägg sedan tonfisken i en skål.
  2. Ha i gräddfil, hackad rödlök, salt och peppar. Blanda väl.
  3. Fyll baguetten med tonfiskröran och tillsätt sedan de grönsaker du tycker om. Jag brukar köra på svarta oliver utan kärnor, plommontomater och chilli!
Det finns ingen steg för steg bild för detta recept
Det finns ingen video för detta recept

Dela receptet

0 0 Röster
Betygsätt receptet
Prenumerera
Meddela om
guest
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Felicia
8 years ago

Mums låter gott!

Anna
8 years ago

Ibland är det enkla det godaste! 🙂

Anonymous
8 years ago

Men WOW vad gott det lät (för att itne tala om enkelt!) 🙂 Det ska jag verkligen testa någon dag

Emma -Merakibeauty.se
8 years ago

åh mummss 🙂

Elin
8 years ago

Hej hej!

Vi har gjort en artikel med mumsiga rätter som går riktigt snabbt att laga där vi tagit med ditt inlägg: http://blogg.se/article/2016/march/snabb-mat.html

I artikeln kan man också rösta på vilken rätt man blir mest sugen på. Artikeln kommer upp på måndag.

Ha en fin dag!
Bloggredaktionen

Elin
8 years ago

Gott!!

Tips!

Det finns inget tips för detta recept

Camilla Hamid

Följ mig på mina kanaler:

Jag heter Camilla och är en receptkreatör, kokboksförfattare, hemkunskapslärare, TV-kock och tvåbarnsmamma. Kladdiga kladdkakor, krämiga cheesecakes och generöst dekorerade bakverk är det som syns mest här på bloggen men också ett och annat hälsosammare fikalternativ och middagstips.

Favoritkategorier:

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Mina produkter:

Dispenser för bakning
699 SEK

Senaste recepten

Favoritkategorier

Kladdkakor

kolagrottor

Småkakor

citronmarängpaj

Pajer

saffransbullar med mandelmassa

Bullar

Letar du efter något speciellt?