Söndagsfrukosten lägger jag alltid lite extra krut på, jag vet inte riktigt varför men det är alltid härligt att unna sig något tillsammans med de man tycker om innan vardagsstressen återfinner sig. Igår blev det dessa läckra bananpannkakor till frukost med lönnsirap och micrade hallon! Riktigt gott och inte alls särskilt nyttigt. Receptet räcker till ca 6 personer.
—
Ingredients:
4 tablespoons butter
2 eggs
5 dl flour
2 teaspoons baking powder
2 teaspoon vanilla
2 tablespoons sugar
5 dl milk
2 bananas
4 tablespoons butter
2 eggs
5 dl flour
2 teaspoons baking powder
2 teaspoon vanilla
2 tablespoons sugar
5 dl milk
2 bananas
1. Mix the bananas in a blender to a completely smooth batter.
2. Melt the butter in a saucepan and whisk quickly down one egg at a time.
3. Mix the dry ingredients in a bowl and sift them into the egg mixture.
4. Gently mix in the milk and add the mixed bananas.
5. Fry the pancakes and serve with maple syrup and berries!
2. Melt the butter in a saucepan and whisk quickly down one egg at a time.
3. Mix the dry ingredients in a bowl and sift them into the egg mixture.
4. Gently mix in the milk and add the mixed bananas.
5. Fry the pancakes and serve with maple syrup and berries!
Gud vad gott! 😀